Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Digitale editie Wine & Politics

Vrijdag, 5 juni 2020

Op 5 juni 2020 organiseert D66 Haarlemmermeer een Wine&Politics avond met Europarlementariër Samira Rafaela. Een avond over vrouwen en diversiteit in de politiek, bestuur en het bedrijfsleven!

“De politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten”.

Deze uitspraak oud D66-minister Els Borst is nog steeds actueel. In gemeenteraden zijn vrouwen nog steeds ondervertegenwoordigd, 31 % van de zetels wordt bezet door vrouwen. Gelukkig doen we het in Haarlemmermeer al een stuk beter met 39%.

Maar niet alleen voor vrouwen in de politiek, op de arbeidsmarkt of in een bestuur, ook voor andere groepen kan de diversiteit flink verbeterd worden. Daar gaat deze digitale avond over!

1e editie van Wine & Politics

Te gast is Samira Rafaela (D66-Europarlementariër). Zij neemt ons mee in haar persoonlijke verhaal en geeft een kijkje in de keuken van haar dagelijkse werk. Vrouwenrechten en diversiteit in de politiek én op de werkvloer. Hoe kunnen we dat niet alleen in Brussel maar ook lokaal bevorderen?

Digitale Toegang

Iedereen is welkom, je hoeft dus geen lid te zijn van D66. Wil je deelnemen en heb je ook al vragen die je graag wil stellen aan Samira Rafeala? Mail ze ons toe zodat we online tijd maximaal kunnen gebruiken voor het gesprek. Stuur een mail naar info@d66haarlemmermeer.nl en wij sturen je de link voor deelname toe.

En heren, niet gevreesd, ook jullie zijn ook van harte welkom op deze online avond! En vergeet niet je vrouw/vriendin/moeder/zus uit te nodigen!

5 juni

20.00

Thema

Burger en Bestuur

D66 vindt het belangrijk dat inwoners gemakkelijk toegang hebben tot hun overheid. Hierin staan participatie, bewonersinitiatieven en een luisterende, dienstverlenende overheid centraal.

Lees meer