Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Café: Gevolgen klimaatmaatregelen voor onze omgeving

Maandag, 28 oktober 2019 in Hoofddorp

Tweede kamerlid voor D66 Matthijs Sienot neemt ons mee naar een ruimtelijke invulling van een klimaat neutraal Nederland in 2050. Andere inleiders zullen ingaan op de lokale invulling en de consequenties voor ons als burgers.

Matthijs Sienot, D66 woordvoerder klimaat in de Tweede Kamer neemt ons mee in de onderhandelingen van de klimaatwet. En welke gevolgen dit heeft voor inwoners en onze omgeving. Er zullen grootschalige veranderingen nodig zijn om energie neutraal te worden. Hoe gaan we ons land daartoe inrichten? Waar en hoe maken we de politieke keuzes daarvoor?

Fractievoorzitter Joost Koomen en Erik Vermeulen (Forza) gaan in  op de lokale keuzes en afwegingen. Wat doen wij met woningen en waar kunnen er zonneparken en/of windmolens worden aangelegd?Er is voldoende ruimte voor een discussie met de zaal!

U bent van harte uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn en mee te praten.

28 oktober

20:00

Jan Gras Foyer, Schouwburg De Meerse, Raadhuisplein 3a, 2132TZ Hoofddorp

Thema

Duurzaamheid & Milieu

Haarlemmermeer is een van de sterkste economische gebieden in Nederland. Een van de motoren achter de economische groei is duurzaamheid. Er is geld mee te besparen en verdienen en daarmee vormt dit een belangrijke economische pijler. In de omschakeling naar een duurzame economie liggen enorme kansen voor Haarlemmermeer op het gebied van energie, kennis en innovatie.

Lees meer