Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 28 april 2020

Haarlemmermeer, laat de horeca en hoteliers niet in de kou staan!

Naar aanleiding van berichtgeving van Koninklijke Horeca Nederland stelt D66 schriftelijke vragen over de problemen van de horeca en de hoteliers in Haarlemmermeer.

Op niet al te lange termijn zullen we weer voorzichtig een 1,5 meter economie kunnen opstarten, maar voor veel cafés en restaurants zal het niet te doen zijn om daarmee voldoende omzet te genereren. Steun van de gemeente is dus noodzakelijk.

Het college is de afgelopen jaren zeer trots geweest op het excellente vestigingsklimaat in Haarlemmermeer en zou ook nu, in tijden van crisis, alles op alles moeten zetten voor de toekomst van Haarlemmermeer. Het zou het college dan ook sieren als zij nu in tijden van crisis alles op alles zet die bedrijvigheid ook voor de toekomst van Haarlemmermeer te behouden. Samen voor een mooie toekomst in Haarlemmermeer!