Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 17 november 2019

Ondernemer in de Klas

Vrijdag 15 november was de Dag van de Ondernemer en organiseerden wij de tweede editie van Ondernemer in de Klas.

Voor veel kinderen uit de groepen 7 en 8 in de Haarlemmermeer was het een leuke en leerzame ochtend waarin een lokale ondernemer op bezoek kwam om te vertellen over het ondernemerschap.

Op de eerste foto is Denise Abbas te zien op de Immanuel school in Rijsenhout. Op de tweede foto staat Marsha van der Klei. Zij was aanwezig op de Antoniusschool in Nieuw-Vennep. De foto links is genomen op het IKC wereldwijs te Hoofddorp met Sophie van de Meeberg.

De bijdrage van John Nederstigt en Vincent van Munster in de groepen 7 van de Rietveldschool in Badhoevedorp is hier te vinden. Agrarisch ondernemer Jasper Roubos liet op de Reiger in Lisserbroek aan een bomvolle klas een filmpje van Klokhuis zien en heeft een uur lang met de kinderen gepraat over zijn passie voor akkerbouw.

Denise Abbas in de klas