Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 29 oktober 2019

D-café Klimaatneutraal Nederland 2050

Maandagavond 28 oktober was het D-café over klimaatneutraal Nederland in 2050, georganiseerd door D66 Haarlemmermeer. Op deze avond waren drie sprekers aanwezig: Joost Koomen als fractievoorzitter D66 Haarlemmermeer, Erik Vermeulen als raadslid van Forza! Haarlemmermeer en Matthijs Sienot als Tweede Kamerlid voor D66 (woordvoerder klimaat). De avond werd gepresenteerd door Gerard Jägers.

Een tweetal stellingen over de ambitie van de gemeenteraad van een verhoging van 2,5% op het warmtenet in 2022 en over de financiering van kleinschalige projecten zijn behandeld. De sprekers hebben vurig gedebatteerd over deze stellingen en ook was er veel en goede input vanuit het publiek. Al met al een zeer interessante en geslaagde avond.

Hier is het artikel van het Haarlems Dagblad te vinden.