Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 27 oktober 2018

Wethouders Advies Commissie

De leden van de afdeling D66 Haarlemmermeer hebben ten behoeve van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november 2018 in de gemeente Haarlemmermeer een Wethouders Advies Commissie (WAC) ingesteld.

De WAC verkent de benoembaarheid, beschikbaarheid en geschiktheid van kandidaten voor het wethouderschap in algemene zin. De WAC geeft een advies over de benoembaarheid van de kandidaten, de voordracht van de wethouder(s) is uiteindelijk aan de nieuwe fractie.

Via deze link is de procedure te lezen. Indien u interesse heeft in een wethouderspost in onze afdeling  dan ontvangt de WAC graag uiterlijk 10 november 2018 uw gegevens zoals beschreven in dit formulier; via wac@d66haarlemmermeer.nl

namens de WAC van D66 Haarlemmermeer

Geertjan Wenneker

voorzitter WAC