Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 18 oktober 2018

Raadslid Denise Abbas blikt terug

Na de verkiezingen van 21 november zwaait ons raadslis Denise Abbas af.  Met een mooie terugblik in de Informeer van deze week “Geen woorden meer maar beelden‘ blikt ze terug en kijkt ze met veel enthousiasme vooruit.

“Als politicus ben je veel met woorden bezig. Beelden, die vaak meer zeggen, worden nogal eens vergeten. Hoe je eruitziet, doet ertoe. Ook je non-verbale communicatie moet kloppen. Als jij de leider wil worden van een politieke partij van enige omvang dan moet je er als leider uit zien. Trek een fatsoenlijke pak aan en schoenen die erbij passen. En gedráág je als een leider.”

Lees het gehele intervieuw terug:

https://haarlemmermeergemeente.nl/nieuws/denise-abbas-geen-woorden-meer-maar-beelden