Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 12 februari 2018

Quintin Duikersloot conciërge van het jaar!

De onmisbare duizendpoot: Haarlemmermeerse conciërge van het jaar

Na een spannende verkiezing voor Haarlemmermeerse conciërge van het jaar heeft de jury na een levendige discussie een uiteindelijke “Haarlemmermeerse conciërge van 2018” gekozen die tijdens een feestelijke bijeenkomst vrijdag 9 maart in het zonnetje werd gezet.

In aanwezigheid van alle 4 finalisten werd in de goed gevulde aula van het Haarlemmermeerlyceum Quintin Duikersloot (Haarlemmermeerlyceum) uiteindelijk de winnaar.  Hij mocht de beker in ontvangst nemen van Paul van Meenen (Tweede Kamerlid D66) .

De vakjury had daarnaast een persoonlijk woordje voor Frank en Thea (Klavertje vier) en Michel Bouman (’t Joppe) en vroeg daarmee aandacht voor het belangrijke werk dat conciërges elke dag weer op hun school verrichten.

John Nederstigt (Wethouder Onderwijs)
” Die geestdrift en passie die de conciërges uitstralen is iets waar we als Haarlemmermeer echt trots op mogen zijn”

John Jhinnoe (Raadslid D66): “Op basis van de nominatie en deze finaleronde krijg je echt een indruk van hoe iemand invulling geeft aan de functie van concierge zijn. Of het nou op een basisschool of een middelbare school is, de sleutelpositie van een conciërge is onmiskenbaar”

Anneke Slegers (Directrice Bikube) ” Of ze nou op de voorgrond zijn of juist wat meer achter de schermen, de conciërges leveren allemaal een bijdrage aan de normen en waarden van de school en worden door zowel leerlingen als leerkrachten alom geliefd en gewaardeerd”